Av og til kan man lure på om programmerere noen gang gjør fullstendig testing av programmene sine. PC|SCHEMATIC Automation trenger en real gjennomgang.

Blir ikke PC|SCHEMATIC Automation avsluttet skikkelig, så blir *.$pr-filer liggende i katalogen til programmet. Dette blir oppdaget neste gang PC|SCHEMATIC Automation starter opp, og da starter en evigvarende runddans mellom å velge enten «Åbn» eller «Slet» (programmet er dansk), og så motta en melding om at programmet ikke finner gjenopprettingsfila eller hva nå enn programmet egentlig prøvde å få til. Dette er enda et nydelig eksempel på mangelfulle feilmeldinger.

Det enkleste er å drepe PC|SCHEMATIC Automation gjennom Oppgavebehandling, og deretter gå på jakt etter *.$pr-filer i programkatalogen. Slett de filene som du finner, og etterpå bør PC|SCHEMATIC Automation virke skikkelig til neste gang.

Det er også lurt å lagre egne filer langt unna PROJEKT-katalogen til PC|SCHEMATIC Automation. Det har aldri lønnet seg å blande brukerdata med programmer.